Vision haircare

Herre fiber gel

Lækker herre pomade voks i 2 størrelser

 

ANGEL EN PROVENCE er en organisk serie.

ANGEL har vundet international anerkendelse i alle lande, hvor de er repræsenteret. Dette er bla. fordi de kan løse de fleste hår og hovedebundsproblemer, de er organiske, de indeholder ikke parfume eller parabener, men også fordi prisen er hel rigtig god til kunden.

Der findes følgende serie i ANGEL: Tørt og skadet hår, fedtende hårbund, farvet hår, fint og sensibelt hår, mod skæl, mod hårtab, til krøllet og til glat hår.

ANGEL er noget  helt unikt..

PURE & SIMPLE

Denne voks er langt fra de normale voks, der findes på hylderne hos frisørsalonerne, da den som den eneste professionelle Wax har Svane- og Astma-Allergi mærket.

GLYNT

 

 

GLYNT shampooer og GLYNT plejeprodukter kompletterer hinanden perfekt. De enkelte produkter passer systematisk sammen

HYDRO – Fugtighed & blid pleje til alle hårtyper

VOLUME – Energisk fylde & volumen til fint hår

REVITAL – Smidighed & glans til farvet eller permanentet hår

DERMA – Balance & afspænding til stresset eller irriteret hovedbund

NUTRI – Intensiv pleje & silkefølelse til tørt eller kraftigt hår

ACTIVE – Vitalisering & opfriskende pleje til hovedbund og hår

MANGALA

Farvet eller naturligt hår opfrisker hårfarven, nuancerer eller gør farvetonen mere intens. GLYNT MANGALA holder også hårfarven ved lige mellem to farvninger i salonen, så den altid er frisk og glansfuld, som var det på hårfarvningsdagen.

ANGEL POTION er en leave-in cream, der giver absolut silkeblødhed.

Udglatter håret øjeblikkeligt, forbedrer medgørligheden og fugter i dybden, men uden at tynge håret. Den reparerer og beskytter håret, og forhindrer dannelsen af spaltede spidser. Den beskytter mod brugen af hårtørrer, glatte- og krøllejern, og forbedrer hårets struktur fra første anvendelse.


Anvendelse:
Påfør en passende mængde af produktet i håndklædetørt hår, vent et par sekunder, frisér håret igennem og fortsæt din styling.

SPRAYFARVER

Findes i mange forskellige farver